Hauskaa Vappua!

En ole vappuihminen, en uusivuosi-ihminen enkä rymyjuhannusihminen. Silti pidän näistä juhlista, kotikulmilla perheen parissa. Vapaahetkiä ei voita mikään ja kotona on hyvä olla.

Tänään vappuaattona tosin istua tönötän junassa melkoisen kotvan aikaa. Olen luvannut käydä Jyväskylässä paikallisen KD:n vieraana. Perheeni vappusuunnitelmat ovat täällä kotona ja Kouvolassa, joten haaveilemani perheretki mieheni opiskelukaupunkiin jää toiseen kertaan. Tältä osin "yksin oot sinä ihminen, kaiken keskellä yksin". Mieheni on onneksi menossa nuorten kanssa heidän menoihinsa, joten voin matkustaa tältä osin hyvällä omalla tunnolla.

* * *

Aamun Ylen uutiset pyörittävät uutista kiusallisesta ilmiöstä, josta varmasti on toisesta näkökulmasta katsottuna hyvä puhua. Siksi uutinen on mielestäni aiheellinen. Ilmiö on hipaissut minuakin ja tästä "ilosta" naamaani vilautetaan myös uutisjutussa. Kysymys on muiden puolueiden "missioista" pyytää Kd-väkeä riveihinsä.  Minä pidän pyytelyä lähinnä vitsinä, mutta tuntuu se olevan aika-ajoin hyvinkin tiivistä toimintaa, siis tuo pyytely. Uutista pidin juuri nyt omalta osaltani kiusallisena siksi,  että olen nyt saanut olla pitkät tovit rauhassa.

Rauha jatkukoon!

* * *