Voi, miten lämmintä oli Vapun aattona Jyväskylässä illansuussa. Olimme Keski-Suomen seudun KD-väen kanssa kävelykadulla. Aktiiviset ihmiset olivat saaneet aikaan paljon, munkit, ihanaa simaa ja ilmapalloja. Itse asiassa kävelykatu "täyttyi" oransseista ilmapalloista. Se näytti mukavalta. KD-työ leviää.

Käytän autoa hyvin vähän nykyisin. Helsingin päässä käytän julkisia, kotikulmilla kovin vähän yleensä mitään. Tänään käytin kuitenkin autoa, paljon. Kävin ensin ruokakaupassa, viisihenkisen perheen viikonlopun eväät ei pyörän sarvessa helposti kulje. Isot latingit wc- ja talouspaperia lisäsivät kuljetustarpeita. 
Keskiviikko oli niin kiivas, etten ehtinyt junaan, johon olin ajatellut mennä. Minä olen nukkunut pari viimeistä yötä huonosti, lyhyesti illasta ja aamusta. Siksi olisin niin mielelläni pujahtanut junaan ja suoraan sanottuna päiväunille sinne. Onhan tämä päivä ollut istuntovapaa, joten olisin hyvin ansainnut pienet päiväunet. Seuraava juna olisi myöhästyttänyt minut, joten Wolkkari vei.

Heinola - Lusi - tienpätkällä oli tienlaidat rouhittu, onhan siellä menossa isot tietyöt. Tie oli nyt kapea ja mutkainen. Asvaltin reuna oli jyrkkä.
On hienoa, että teitä rakennetaan. Tosiaalta on melko vaativaa ajella rakennustyön aikana tietyömaan halki. Rautateillä kerrotaan vievän useamman vuotta, kun liikenne rakennusvaiheen jälkeen palaa raiteille. Mitenhän tämä on maantiellä?

Vappu on työn juhla. Kävelykadulla tapasimme paljon ihmisiä ja jaoimme ilmapalloja. Se on tätä edustajan työtä, keväisellä lämpimällä kävelykadulla parhaimmillaan. Olen siis juhlinut työssä ja vielä kolleegan kanssa. Olihan Keski-Suomen oma edustaja, Toimi K, mukana päätähtenä paikalla.