Kun vilkaisen viimeisiä omia kirjoituksiani, huomaan, että olen ihan selvästi pitänyt pientä inventaarioa tai sitten voisiko sitä sanoa vaikkapa väliraportiksi. Väliraportointi jatkukoon siis vielä hieman.

Olen pohdiskellut sitä, miten olen viettänyt tämän kuluvan vuoden kunnallisessa päätöksenteossa ja vaikuttamisen saralla. Huomaan olleeni monessa mukana, mutta huomaan myös, että on asioita, joihin haluaisin muutosta tai ainakin tietoa, mutten ole sitä vielä kysynyt, tehnyt tai ainakaan vastauksia en ole saanut, jos olenkin tuuleen huutanut. Syksyksi on siis paljon hommaa.

Keväällä teimme Kouvolassa vanhustenhoivaan liittyvän aloitteen. Siihen ei vielä ole tullut vastausta. Odottelen. Samaan aikaan pyysin iltakoulua kaupungin hallitukselle sosiaalipuolelta,  lastensuojelusta ja vanhusasioista, aika sovittiin, mutta peruttiin. Kysymykset jäivät ilmaan.

Kuntayhteistyön saralla olen odottavalla kannalla. Kuulun Suuren Suunnitelman yhteistyövaliokuntaan. Siellä käsitellään omalla painolla yhteistyötä täällä pohjoisessa Kymessä. Kiinnostuneena kuitenkin seuraan myös vapaasti vellovaa kuntayhteistyön suunnitettelua, jota on ihan selkeästi näkyvissä myös ulkopuolella Suuren Suunnitelman.

Liikenneasioissa erilainen keskustelu jatkuu. Haluan myös jatkaa donquijotemaisesti hyvinvointitaistoa lasten, nuorten, vammaisten ja vanhemman väen asioissa, niiden asioissa, joilla ei juuri nyt ole mahdollisuutta pitää huolta omastaan.

Sama nainen, samat teemat. Sanotaan, että sama pää kesät talvet. Omalla panoksellani jatkan taas. Kesän arjesta ja juhlasta huolimatta tai juuri niiden takia.