Luumäen kirkolta aloitettiin.

Svinhufvudin haudalta kiirehdin kirkkoon. Mieheni oli tulossa vasta myöhemmin. Ilahduin kovasti, koska sukua istui penkillinen valmiina kirkonmenoihin. Appeni, anoppini, lankomies vaimonsa kanssa ja mieheni sisko. Päivä oli pelastettu, mieli hyvä, iloa pinnassa.

Kesäpäivä oli hieno, välillä kyllä satoikin. Kesäjuhlavieraat eivät kuitenkaan pahasti kastuneet. Minä en ainakaan. Kirkossa oli erityisen sopivia virsiä ja tekstejä päättäjille. Mielestäni on hienoa, jos yhteisten asioiden hoito voidaan aloittaa yhteisellä Jumalanpalveluksella.

Joukolan talolla jatkettiin. Porukkaa oli sali täynnä. Hienoa. Tuttuja ja tuntemattomiakin oli ympäri Kymen vaalipiiriä. Parasta antia oli puheenjohtaja Räsäsen puhe, hallintojohtaja Terttu Heimalan tervehdys Luumäen kunnan puolesta ja Almgrenin Eskon kannustukset. Mielestäni kaiken kaikkiaan juhla oli hieno avaus piirin aktiiveille tiukan työn alkuun.

Harmittelin mielessäni sitä, ettei kaikkia ehdokkaita pystytty vielä nimeämään. Olisi hienoa, jos pääsisimme täysillä kampanjoimaan. Pohjois-Kymenlaakso vielä odottaa, mistä saadaan innokkaita ehdokkaita vaaliin mukaan.

Kampanja-avaus sai vaalitunnelmaa aikaiseksi. Olen valmiina haasteisiin, seutukunnalliseksi asianajajaksi, ihmisen arkiasioiden hoitajaksi.