Ei kai siinä olekaan mitään epäselvää, jos olen kerran ehdokkaana niin totta kai myös äänestän. 

Olen roikkunut koko elämäni tavalla tai toisella kirkon piirissä. Kouvolassa tällä hetkellä keskustelu käy Kouvolan Sanomien sivuilla kuumana, onko "Lähde elämään"-tapahtuma ja toisaalta tunnustava opetus kansankirkon ja seurakuntamme asia. Erittäin jännittävä keskustelu seurattavaksi.

80- luvulla oli tältä seudulta tapana tehdä bussiretkiä Mikkeliin ja Lahteen. Näissä vireissä paikossa oli usein isoja herätteleviä tilaisuuksia, joihin tältäkin seudulta mentiin siis bussitolkulla. Se oli ylipäätään ajan henki, rohjettiin kutsua mukaan.  Nyt jotkut ovat loukkaantuneet, kun tällä seudulla on sanottu Sana niinkuin se on.

Jo alkukirkossa Jeesuksella oli 12 hyvin erilaista opetuslasta. Itse olen joskus yrittänyt miettiä, ketä heistä muistuttaisin. Myös arki ja usko on meillä ihmisillä erilaista, joten on oikein, että tarjollakin  on erilaisia tapoja ja tilaisuuksia kohdata armo ja rakkaus, joiden esillä pito on edelleenkin seurakunnan tehtävä. Jumala on sama, eilen, tänään ja huomenna. Me ihmiset elämämme omaa taipalettamme täällä ja koemme asioita omalla tavallamme, siitä näkökulmasta, johon olemme kasvaneet,  jonka olemme oppineet ja jota olemme kokemuksien kautta muovanneet. Seurakunnan tehtävä on mahdollistaa edelleen 2000 -luvulla kohdata Kaikkivaltias.