Meillä oli eilen Kouvolassa KD:n osaston syyskokous. Lumisade ja myrskyävä tuuli teki tepposet. Kokous pidettiin, asiallisesti. Sen sijaan luvattu esitelmöitsijä eduskunnan KD:n ryhmän pääsihteeri Merja Eräpolku vietti kokousajan jumissa junassa jossakin Lahden  kaupungin tuolla puolen. Oikoradan, sen uuden ja nopeutta lisäävän, vaihde oli sanonut itsensä irti. Niinpä odottamamme poliittisen katsauksen pitäjä ja eduskuntavaali-infoaja ei tullut. Valitettavasti !

Ei hätää! Merjaa kävi eniten sääliksi, meillähän oli itsetehdyt piirakat ja kermakakkua. Merjan terveiset tulivat sähköisesti, joten pääsimme käsiksi hänen teemoihinsa. Kuntapuitelakia pohdittiin. Meillähän on täällä Kouvolan seudulla jo paljon yhteisiä hankkeita. Meillähän on yhteinen terveyskeskus. Meillähän on yhteinen kuntayhtymä erittäin hyvin toimivine jätehuoltoineen. Meillä on yhteinen työssäkäyntialue.  Meillä on täällä kaikki.

Kristillisdemokraatit lähtevät eduskuntavaaliin yhteisellä lähtölaukauksella lauantaina 11.11.07. Helsingissä Eduskunnassa, tarkemmin sanottuna Pikkuparlamentissa on lähtölaukaus maalisvaaliin. Kouvolan osasto on valmiina ja oikorata vie ja tuo nopeasti suoraan Helsingin keskustaan, toivottavasti, ainakin yleensä. :)