Minun vaalitoimistossani on riemukas tunnelma. Kirjoitan tätä myöhään illalla. Myöhään siksi, että edellisen yön unet jäi lyhyeksi, joten tuntuu jo puoli kymmenen todella myöhältä. Jotakin hassua oli sattunut. Sain tietää ystävältä, että blogikirjoitustani oli lainattu Aamulehden sunnuntaiosioon Tampereelle. Minusta se tuntui lähinnä hassulta.  Tänään oli pakko kiireisen päivän lomassa juosta kirjastoon toteamaan, että totta se on. Eu-asiassa olin mm. Aleksander Stubbin ja Esko Seppäsen seurassa. Hekin bloggaavat, huomasin.

Riemua lisäsi se, että vaalityöhöni on tullut mukaan erilaisia tukijoita. Jokainen puuhaa sitä, mikä parhaiten sopii omaan elämään ja tapaan elää arkea. Siellä Sari sitten keikkuu vaikkapa tarrana perissä. Bongaa uudet tarrat!

Minun oma vaalityö on erittäin monipuolista projektityötä. Saman päivän aikana ehtii tehdä monia erilaisia tehtäviä. Olen päättänyt pikku hiljaa lasketella kampanjasuunnittelussa ja virittelyissäni joululomalle. Joulutauko on paikallaan aktiivisessa valmistelutyössä. Lehtikirjoitteluni ei ole ollut ihan niin aktiivista, mitä Kouvolan Sanoma antaa ymmärtää. Sunnuntaisen lapsilisätietoiskun olin toimittanut jo 16.11.. Tänään oli vielä yksi kirjoitus kotitalousvähennyksestä, sen lähetin viikonloppuna.

Kampanjatoimistossa jatkuu silti pieni tohina. Blogiakin kirjaan kyllä myös ainakin hyvin lähelle joulua. Yhteiskunnassa ja omassa elämässäni tapahtuu aina jotain pientä, joten tämä touhu näppäimistöllä soljuvine sormine jatkuu.

Niin, sitten vielä se tärkein. Tällä hetkellä kampanjatoimistomme sijaitsee takkatulen äärellä kotonani. Mikäs sen mukavampaa, jos kesken kirjoittelun tai muun vaalitouhun  väsähtää, voi köllähtää sohvan nurkkaan ja ottaa pienet päiväunet. Eipä ole vähään aikaan ehtinyt päivänokosille, harmillista sinänsä.