Vaalit alkavat olla lähellä. Sen huomaa, koska torilla on monia vaalikojuja, telttoja ja upeita asuntoautoja.  -  Paljastan tässä unelmani. Olemme mieheni kanssa haaveilleet yhdessä asuntoautosta, jolla voisi kiertää vapaasti Suomea ja Pohjoismaita, Eurooppaa ristiin rastiin. Emme ole raaskineet ostaa koskaan, käytettyäkään, saati sitten uutta.  - Yksi oli Larikan Jarin, toiset taisivat olla keskustalaisia vaunuja. Me olimme telttailemassa, lettupannuinemme. KD -ehdokkaita oli hyvin liikkeellä, Esko A, Seija A, Raimo V kaikki Kotkasta, Kalevi K Kuusankoskelta, Risto R Valkealasta, Juha T Joutsenosta ja mie.

Porukkaa kävi hyvin jututtamassa meitä. Se tuntui hienolta. Se on mielestäni hyvä merkki siitä, ettei nykyhallituksen linja tyydytä kaikkia. Eläkeläisten, lapsiperheiden ja opiskelijoiden nelivuotinen "ruususen uni" ei ole ostettavissa vaalipuheissa. Mitä hallitus teki, kun Päivi Räsänen esitti välikysymyksen ikäihmisten hoivasta viime keväänä? Oikea vastaus, ei mitään. Nykyhallitus on todellinen hyvinvointihallitus, hyödyttää niitä, joilla menee hyvin, jotka haluavat pikavoittoja ja selkeitä irtiottoja. Turvallisesta elämästä ja tasa-arvoisesta arjesta ei voi nähdä edes päiväunia.

Koko hyvinvointiyhteiskunta on ymmärretty ihan väärin. Emme järjestä hyvinvointia vain niille, jotka voivat hyvin. Hyvinvointiyhteiskunnan mittari, toistan itseäni, on todellakin siinä, miten huolehdimme heikoimmistamme.  Ja toden totta, yhtenä päivänä meistä kuka tahansa voi olla sen huolehtimisen tarpeessa.

Sitten vielä yksi ihailun sana: Esko Eskoseni, kirjoitanpa sen julki, tänne blogiini, ensimmäistä kertaa, niinkuin on tapana sanoa, suurten tunnustusten kohdalla. Ihailen sitä voimaa ja intoa, jolla jaksat meitä muita kannustaa, tukea ja innostaa. On hienoa huomata, että yhteinen tulos on Sinulle kunnia-asia, vaikka olet monessa paikassa se ehdoton ykkönen, kaikkien tuntema "grand old KD".