Kävin illalla nukkumaan tuon elämäni miehen viereen. Siinä iltajuttuja haastellessamme totesimme, että ihana aamu tiedossa, ei kummallakaan kelloa yöpöydällä. Saa nukkua niinkuin huvittaa. Totesin siihen, että vaikka saisimme nukkua miten paljon vaan, herään itse 7.28 ja mies töpsyttelee unisin askelin 8.36 keittiöön. Siihen nauroimme päälle ja sammutimme valot.

Aamulla heräsin, oli vielä pimeää ja kodissa ihan hiljaista. Lähin liikkeelle, koska keho ilmoitti aamun tulleen. Keittiön kello oli muuten 7.30. Myöhästyin siis pari minuuttia ;) . Mieheni oli sen sijaan liikkeellä aikaisemmin, luimme Kouvolan Sanomien urheilusivuja ahmien onhan meidän Matias Imatralla, jossa eilen pelattiin Susien peli ja voitto tuli!!! Onnea Sudet, karsinnat ylöspäin edessä, JEE!??

Sellaista kevyttä tähän vapaaseen lauantaiaamuun.

*************************************

Puoluesihteeri Annika Kokko avasi eilisessä blogissaan aivan uuden sivun poliittista keskustelua. Hän ilmoittautui puolueen puheenjohtajakilpailuun muutaman vuoden päästä. Onneksi minulla ei ollut kahvia suussa, olisihan se mennyt väärään kurkkuun. Aika vahva veto näin vaalilämpimiksi.  Erittäin hyvä veto myös, ei siksi, ettenkö näkisi tällä hetkellä Päivi Räsästä parhaana mahdollisena puoluejohtajana, vaan siksi, että näen todellista tekemisen meininkiä. Meidän porukassa on paljon osaajia, paljon tarmoa ja sitä paitsi tilaa keskustelulle.

Silti en haluaisi tässä vaihessa alkaa revittää KD:n tulevaisuuskeskustelua auki. Tosin näen vaalien jälkeen tarpeelliseksi suoranaisen tulevaisuusseminaariston. Sekä vaalien palautekeskustelu että todellinen strateginen tulevaisuuskeskustelu on käytävä. Toinkin esille asiaa viimeksi puoluevaltuustossa marraskuussa Vantaalla, tosin KD-lehti uutisoi sen helsinkiläiseen suuhun.  KD on arvokeskustelussa vaa'ankieliasemassa, onhan meidän puolueohjelmamme taustalla selkeä arvokivijalka, joka on rakennettu nimenomaan kalliolle. Yhteiskunnallisessa keskustelussa on varmasti jatkossa tulossa syvä arvokeskustelu siitä, mikä elämässä on oikeasti tärkeätä.

Kristillisdemokraateilla on paljon annettavaa nykypäivään ja tulevaisuuteen. KD:n vaaliohjelma tarjoaa hyvää turvallista arkea tasapuolisesti ja veturimme on upea. Tästä on hyvä jatkaa vahvaa vaalityötä, rinta rinnan, tärkeimmistä tinkimättä!