Kävin illalla tapaamassa ystäviä, tarkemmin lapsuudesta asti elämääni kuulunutta ystävää ja hänen perhettään. Todellinen ystävä on sellainen, jonka kanssa juttu jatkuu siitä, mihin se on viimeksi jäänyt, vaikka välissä olisi aikaa ja arkea enemmän tai vähemmän.

Nyt oli aikaa mennyt enemmän. Tosin pidämme kyllä välillä yhteyttä sähköisesti ja tapaammekin joskus satunnaisesti, mutta hänen kodissaan en ollut käynyt vähään aikaan. Taitaa olla parasta käydä jatkossa useammin, sillä heidän kotinsa oli tällä välillä kasvanut kaksinkertaiseksi ja siirtynytkin satametriä meille päin. Uusi, komea talo oli yllätys silmälle, vaikka tiesin toki, että rakennusprojekti on ollut menossa. Onnea uuteen kotiin!

Ystävyys on sellainen voimavara, joka nousee kuin pörssikurssi arvoon arvaamattomaan ainakin silloin, kun itse elää sellaista elämänvaihetta, jossa rinnalla kulkijoita tarvitaan. On hyvä jatkaa arkea, kun tietää, että ystävät ovat "hengessä" mukana, vaikka sitten vaalitouhuissa. Valkealan tytöt ovat parhaita tsemppaajia, sen olen saanut huomata tässä syksyn ja talven aikana. Tuntuu hyvältä huomata, että ne kasvukumppanit, joiden kanssa on eletty nuoruuden ilot ja surut, mutkat ja suorat, jaksavat kannustaa. 

Kannustaminen on sellaista toimintaa, joka ei ole keneltäkään pois, mutta auttaa ystävää jatkamaan sitä haastetta, joka on kulloinkin esillä.  Kannustaminen kannattaa aina!

***********************************************************

Hansassa oli hieno yleisö. Lettuteltalle riitti väkeä, arki-iltapäivästä ja sateesta huolimatta.

Olen iloinen Hansakeskusen tapahtumasta, Päivi Räsäsen vierailusta Kouvolassa ja kaikista niistä ihmisistä, jotka olivat paikalla tai muuten kannustamassa kampanjan avauksessa. KIITOS!!!!!

On hienoa olla vaihtoehto Kouvolasta! KD:n tarjoamat vaalivaltit eivät ole kevyttä vaalihömppää. Meillä on tarjolla lapsi- ja perhepolitiikan korjausliikeitä ja hyvää, turvallista arkea kaikille ihmisille ikään katsomatta. Arkielämä on suojeltava voimavara, sitä haluan kampanjoida tämän 2½ kuukautta. Arkielämän laatua haluan olla kehittämässä myös vaalipäivän jälkeenkin.