Hakaniemen Katariina, Kouvolan Sanomien sunnuntaitoimittaja, on päässyt jo eduskuntaan. Hän oli tapaamassa Kouvolan seudun kolmea seniorikansanedustajaa ja teki siitä meille jutun luettavaksi sunnuntaisivulle. Sen verran politiikka kiinnostaa, että ennen kirkkoretkeä ehdin sen jo lukea, vaikka muuten oli tänä aamuna lehden kanssa kiire. Nukuin hyvin ja pitkään, olinhan eilen illalla hauskoilla syntymäpäivillä lähelle puoliyötä.

Juttu oli mainio, se antaa mahdollisuuden meille muille ehdokkaille. Minullakin on sukkela kieli sanailuun ja  erittäin hyvät takahampaat ja iloinen nauru. Sen sijaan olen pyrkinyt opettelemaan sitä, että jos olen irroitellut, kannan vastuuni. Turha sitä "porsastelua" on jälkeen päin katua, jos on  ollut kissalanpoikain kujeissa mukana. Kolme pientä possua -vitsi oli mainio lohkaisu  edustaja Koskelta. Itsestään on hyvä osata tehdä vitsiä.

Minusta oli tämän aamun paras  "uutinen"  lehdessä se, että eduskunnassakin on vähän inhimillistä vitsailua. Hakaniemi on sen hienosti vaistonnut. HYVÄ! Silti olen valmis haastamaan nämäkin kolme pientä muskettisoturia, onhan nyt tehtävä mitä suurimmissa määrin työtä yhteisen hyvän eteen, erityisesti tällä meidän seutukunnalla. Vaikka 8 milliä tuli rakennerahaa, kyllä hymy hyytyy pian, jos emme pysty lähettämään tältä seudulta parhaita voimia, uutta verta ja monipuolista edustajajoukkoa eri poliittisiin puolueisiin toimimaan vahvasti  myös tämän seudun eteen.

Lainsäädännön ja budettityön lisäksi näen, että tulevaisuudessa nimenomaan Kymen vaalipiiristä, täältä pitkän rajan pinnasta, lobbaustyö on kolmas tärkeä kansanedustajan tehtävä. Seutukunnastamme on pidettävä tarkemmin huolta!