Olen kyllästynyt ja vihainen. Ärsyynnyn erityisesti siitä ihmisen sairasmielisyydestä, jossa aikuisen ikäisen ja kokoisen ihmisen seksuaalinen suuntautuneisuus kohdistuu lapsiin tai nuoriin. Lapsen ja nuoren hyväksikäyttö on räikeä rikos koko ihmisyyttä kohtaan sen lisäksi, että se on törkeä rikos henkilötasolla lasta tai nuorta kohtaan.

Eilen oli taas uutisissa kahdesta eri  lapsiin ja nuoriin kohdistuneista hyväksikäytöstä, laajoina sarjoina. Elämme uudenlaisen hyväksikäyttökulttuurin aikaa. Sähköiset viestimet ovat tehneet vieraiden ihmisten tunkeutumisen nuorten maailmaan huomattavasti helpommaksi kuin ennen. Ennen kuin fyysinen maailma tulee näkyväksi, netissä voi tunkeutua nuoren tai lapsen maailmaan syvälle.

Mielestäni lapseen tai nuoreen kohdistuvassa seksuaalisessa häirinnässä tai hyväksikäytössä ei ole mitään hyväksyttävää, lieventävää tai sopivaa.   On tärkeää, että lainsäädäntöä ajanmukaistetaan tältä osin, ettei se jää sähköisten mahdollisuuksien varjoon, ja järkyttävät toistuvat lasten ja nuorten häpäisyt tulevat oikeassa mittakaavassa rangaistuksi.