Nyt on akut tyhjänä, jatkuvasti!

Minulla on oikein vanha puhelin, joka edelleenkin toimii hienosti. Siinä on tekstiviestitoiminto ja soitteleminen sujuu mukavasti. Akkujakin olen joskus ostellut, uusia.  Ahkera palvelija tuo vanha puhelin on, toimii, toimii, vaikka kuinka toivon, että saisin uuden.

Tässä viime päivinä akku on ollut kovilla. Tolpat hupenee, juttu luistaa. On hienoa, että saan vastata sellaisiin kysymyksiin, jotka eivät ole tulleet selväksi tapaamisissa, käsiesitteessä tai nettisivuillani. On myös kiva saada myös tsemppaussoittoja ja -viestejä.

Puhelin on nopea tapa saavuttaa. Ei haittaa, että akut tyhjenee. Kyllä niitä voi taas ladata, uudelleen ja uudelleen.

************************************

En ole  muuten mikään "lehdistön ihannetyttö". Etelä-Saimaassa oli  eilen kuva minusta Päivi Räsäsen ja Tuula Karhulan kanssa Lappeenrannassa. No, nimi oli väärin.  Toimittaja lupasi korjauksen.  :) 

************************************

Illalla katsoin tarkasti TV-vaalitentin. Minussa ei herättänyt luottamusta se, ettei pääministeri Vanhanen eikä valtiovarainministeri Heinäluoma kumpikaan tuntenut professori Kivelän raporttia, raporttia, jonka heidän hallituksensa oli pyytänyt vanhustenhoivasta, sen tilasta ja kehitystarpeista. Miten samat miehet ovat johtamassa puolueitaan vaaleihin vanhushoivan teemoin, jos eivät oman nykyhallituksen merkittävää raporttia tunne?  Huh, huh, hyvin lyhytnäköistä. Ainoa näkökulma tässä on se, että he ovat valmiit ottamaan KD:n mukaan hallitukseen vastaamaan nimenomaan näiden vaalien kahden tärkeimmän "vaalikärjen" asoiden hoitamisesta: KD:n puheenjohtaja Päivi Räsäsellä on kyky tarttua sekä kokemuksensa, asiantuntemuksensa että koulutuksensa perusteella niin tähän ikäihmisten proplematiikkaan kuin myös perhepoliittisiin asoihin.

Kymen vaalipiirissäkin ääni Kristillisdemokraateille on ääni näiden "vaalikärkien", ikäihmisten ja lapsiperheiden,  asioiden parantamiseksi.  Siihen olen sitoutunut vahvasti!

*********************************

Olin eilen ja menen tänään omaan koulutyöhöni. Kampanja jatkuu vielä loppuletuilla huomenna Manskilla.  Sitten on äänestäjien vuoro.

Hyvää vaaliviikonvaihdetta! Jännitetään yhdessä.