Luin koneelta 64 sivuista ohjelmaa eilen illalla, mutta näyttölukeminen ei ole parhaimmillaan minun juttuani. Ohjelman ytimet ovat tulleet  myös uutisoinnissa selkeästi. Uusi ministeriö lienee yllättävin veto. Muuten ohjelma on melkoisesti kaunokielinen, sanoisinko vähän oppositiota syleilevä. Kokoomuksen käsiala näkyy minusta hyvin voimakkaana.

Olen iloinen, että vaalikeskusteluissa meitä on kyllä kuunneltu, joitakin KD-tavoitteita on kirjoitettu ohjelmaan, vaikka osa hallituspuolueistakaan ei ollut niiden takana. Se on hienoa! Toisaalta mielestäni ohjelmassa on luvattu kymmenen hyvää, yhdeksän kaunista, mutta myös sekä kevennettyjä veroja että hyvin, hyvin pientä satsausta sosiaaliseen hyvinvointiin. Yhtälö on minusta aikamoisen haastava, sanoisin vaikea.

Edelleen kuljen peukut pystyssä, että Kymen vaalipiiriin napsahtaisi keskustalainen ministeri. Kokoomusministeri lienee jo varma! Onnittelut Kotkaan ja Jyrille! Olen vilpittömän iloinen tästä seudullisesta kohdennuksesta, jota on ministeriposteissa odotettavissa.