Olimme eilen koko päivän koiraharrasteen parissa. Isi, äiti ja tyttäret. Vielä illalla veimme lainakoira "Leeviä" omaan kotiinsa ja pitelimme Aliisan kanssa pieniä koiranpentuja sylissä. Koiruudet olivat siis mielessä koko päivän. Meidän perheen oma Lilla oli ihanan puhdas ja kaunis. Maijastiina näyttää näyttelyssä hienosti tuota pientä elämäniloa. Kenen kotona on joku sellainen, joka heiluttaa häntä ja innostuu joka kerta kotiintulevasta? Meidän Lilla on. Iloa riittää ja hännänheilutusta.

Näyttelyssä tapaa koiramaisia tuttujaan. Olinkin pitänyt reilun puolen vuoden paaston koiranäyttelystä. Miten mukava oli kiertää kehien laidoilla ja vaihtaa kuulumisia.

Tänään vapunaattona olen aamupäivällä hoitamassa Helsingissä asioita. Iltasella menen vappugospeliin, nuorten vapputapahtumaan. Onhan minut kutsuttu. KD-nuoret ovat paikalla ja yllätys, yllätys, haluavat minut mukaan.  Tästä kutsusta olen erittäin ylpeä.

Vappuilemme kotona hillitysti. Seuraan uutisia, luen kirjoja ja paistan munkkeja perheelle. Ehkäpä syömme ulkona, se tarkoittaa pihalla. Paitsi jos on oikein kylmä, popsimme paistinmakkarat sisällä. Vain joku uhrautuu palelemaan grillille ja muut nauttivat sisällä hyvästä seurasta.