Heräsin tänään hyvissä ajoin täynnä kipinää. Päivä tullee olemaan täynnä toimintaa, sekä hoidettavia juoksevia asioita että kokouksia, perehtymistä kuntouttavaan toimintaan ja yksi tiedoitustilaisuuskin. Olen tänään Kouvolan suunnalla. Asioista yksittäisesti suurin on kannanotto seurakuntarakenteeseen.

Sytytin aamulla takkatulen, minusta kävi pieni kylmä, kun heräsin. Huono päätös! Juuri tänä aamuna takka alkoi savuttaa, kaatuihan puut ihan miten sattuu päin luukkua. Palohälytin toimii. Vinkuna herätti viimeisetkin nukkuvat solut. Onneksi kaikki olivat jo heränneet, ei nimittäin mikään hellä herätysääni. Mieheni ilahdutti omilla puujalkavitseillään yhtä aikaa kun minä tihkuin tuskanhikeä savuavan takkatuleni kanssa. Hän oli niin iloinen, kun toin laturetkitunnelmaa kouluaamuun. Meillä haisee nyt hempeä savu.

Eilen iltapäivällä uutispommitus suomalaisittain  tuli demarileiristä ja Turusta. Tänään Kouvolan Sanomat kirjoittivat pohjoiskymenlaaksolaisten kansanedustajien odotuksista, mitkä teemat ovat tämän kevään kuumia keskustelu- ja päätösasioita eduskunnassa. Lisäväriä selontekokeskusteluihin, energia- ja omistajuuskeskusteluihin tuo varmasti poliittisen kentän sisäinen elämä. Värikkäästä keskusteluavauksesta vastasi eilen Eero Heinäluoma.  Kansainvälistä mielenkiintoa ja draamaa tarjoaa Hillary ja Obama. Obamalla on viikonlopulla ollut kaikki kohdallaan. Sen sijaan Hillaryn leirissä tuuli käy, ottihan kampanjapäällikkö ritolat.

Takka vaatii kohentajaa. Parasta tarttua tositöihin, ehdin vielä illaksi perheen pariin, lämpimään takkahuoneeseen katsomaan iltauutisia.