Eilen osallistuin Haminassa alokkaiden valatilaisuuteen. Olin valan esilukijana. Valan jälkeen RUK:n koulunjohtaja ylensi alokkaat jääkäreiksi. Tilaisuus oli Haminan RUK:n maneesissa. Kauniissa Haminan kaupungissa oli vielä ohimarssi ja seppeleenlaskukin.

Illalla toin vielä terveisin Kouvolaan sotilaskotisisarten sisariltaan. Sotilaskotisisaret tekevät pyyteettömästi vapaaehtoistyötä varuskunnissa. On hienoa, että näitä sydämellisiä naisia on varuskuntien sotilaskodeissa pitämässä lämmintä liettä, tai ainakin munkkeja ja muuta pientä purtavaa nuorille miehille, joista osa voi olla jopa ensimmäistä kertaa pois kotoa varusmiespalvelusaikana. 

Eilisen päivän kyselytunnilla nousi esille omaishoitajuus. Hyvä! Se on asia, jossa hallitus pelaa aikaa. Valitettavasti!

Tänään syöksyn junaan ja kohti Helsinkiä, istuntoon ja valiokuntiin. Illalla saan olla vieraana poikani vanhojen tansseissa kotiKouvolassa. Niin, meidän "pieni" Masa (oikeasti reilusti minua pidempi miehenkokoinen poikani) on jo lukion "vanha".