Rovaniemi, Kemijärvi, Intia ja Vantaa, siinä yhdelle päivälle karttamerkinnät. Siis eiliselle. Kävimme eduskuntaryhmän kanssa Kemijärvellä tutustumassa tilanteeseen. Maanantaina Kemijärveläiset tuovat viestiään Eduskuntaan. Tulevaisuus Kemijärvellä on tapetilla monella tapaa. Palaan aiheeseen vielä blogissani. Nyt vain nopeat kirjaukset, olenhan lähdössä hakemaan KD:n hollantilaisia vieraita eduskuntaan.

Intian vuosipäivää huomioitiin myös Helsingissä. Sain olla mukana tässä juhlassa. Intia on moni-ilmeinen ja -puolinen maa. Kiinnostus Intian ja Suomen välillä on molemminpuolista. Intialaista osaamista on nykypäivänä myös suomalaisessa liike-elämässä. Intiassa asti en päässyt käymään, mutta Intia-merkintä jää päiväkirjaan, tapasinhan Helsingissä vaikuttavia intialaisia ystäviä.

Myöhäisenä illan hämynä piipahdimme mieheni kanssa vielä ystäviemme luona Vantaalla. Lasten suusta totuuden kuulee, sanotaan. Pieni mies, arviolta neljän vanha, leikki pihalla lumisotasilla. Hän sanoi minulle, että näytän ihan noita-akalta.

Ehkä meikki oli epäonnistunut.