Tänään on liikennepoliittisen selontekon käsittely. Klo 12  alkaa istunto. Pidän ryhmäpuheen. Minulle ensimmäisen. Illalla osallistun radio-ohjelman tekoon, aiheena liikenne siinäkin. Sen jälkeen kansalaisinfossa on liikenneilta, KD:n eduskuntaryhmän järjestämä.  Päivä on täynnä liikenneasioita. Testaan tietenkin Helsinkiin mennessä rautateitämme, erityisesti oikorataa. Menen junalla.

***

Osallistuin eilen kumppaneille järjestettyyn seminaariin Kuusankoskella. Siellä  mm. yritysmaailma, puolustusvoimat ja seurakunnat  kertoivat omasta näkökulmastaan, mitä uuden kunnan tuleminen heille tarkoittaa. Oli hienoa kuulla toiveikkaita näkökulmia. Erityisen hyvältä minusta kuitenkin tuntui nähdä tuttuja!

Kouvolan 2009 hallintomalli on ollut jo julkisuudessa nähtävillä. Siinä on paljon hyvää. Erästä asiaa pohdin: Onko tarpeen muodostaa yksi niin jättimäinen perusturvalautakunta? Sehän on kuin valtio valtiossa. Budjettikin yli puolet koko talousarviosta.

****

Tänään on aprillipäivä. Minua on jymäytetty aikaisempina vuosina monta kertaa, töissä tavallisesti jollakin hauskalla pikkuihmisten järjestämällä pilalla. Toivottavasti tänään ei jymäytetä, töissä. Kotona kokeilen joka vuosi tätä samaa juttua: Hei, tulkaa katsomaan, kenen naapurin koira tuo ihana pitkäkarvainen on.

Ja melkein aina joku juoksee ikkunaan.