Helsinki kutsuu

Nyt SE sitten alkaa, matkailu Kouvolan ja Helsingin välillä. Tänään menen jo valmiiksi huomista varten. Olen saanut tälle illalle kutsun teatteriensi-iltaan. Aamulla aikaisin lähden eduskuntaryhmämme kanssa Kemijärvelle ja Rovaniemelle. On huomattava, että varsinaiset istunnot alkavat  ensi viikon tiistaina.  Silti tälle viikolle riittää jo pääkaupungin tekemisiä,  kokouksia ja uuden salitekniikan koulutusta.

Lauantaina KD:n kuntavaalikampanja polkaistaan käyntiin. Kuntavaalit värittävät varmasti tätä syksyä.  Itselläni on kiinnostava syksy tulossa: Valmistaudun moneen varsin mielenkiintoiseen puhetapahtumaan, valtion budjetti vaatii vielä oppositiotyötä ja kesäaikana olen tavannut niin paljon kansalaisia, joten vietäviä viestejä on Helsinkiin jonkin verran.

Äiti-minälle "ensimmäinen lähtö" kauden aluksi on kaikkein vaativin: siksi käynkin tänään täyttämässä perheen ruokakaapin, tyhjennän vielä tiskikoneen ja levitän pyykit.  Aamulla kun perheeni lähti kouluun, katsoin jokaisen perään erikseen.  Sinne he lähtivät, arkeensa, ja sinne lähden minäkin.